Wij schakelen afhankelijk van de grootte van uw opdracht collegae uit ons netwerk in.

Linda Dubois

Linda Dubois

“De belangrijkste ontmoeting in dit leven, is de ontmoeting met jezelf…”

17 maart 1968
Website: www.dubois-coaching.nl

 
Doelgroep + opdrachtgevers
Personal coaching van midden, senior en executive management / uitvoerend personeel / ex-pats / high potentials bij o.a. Air France KLM, Havenbedrijf Rotterdam, Randstad, Danone, Royal Haskoning, Boele & van Eesteren, Ahoy, Siemens, ANWB, Gemeente Rotterdam, Technische Universiteit Delft, UPC, S.O.S. International, zelfstandig ondernemers, studenten.

Teamcoaching bij o.a. het management team van Cygnific en het lokale KLM team te Suriname > airport en stadskantoor medewerkers plus stationmanager en countrymanager.

Preferred Supplier bij o.a. Air France KLM, Danone en Havenbedrijf Rotterdam.

Ieder mens is uniek en ik vind het een uitdaging om de vonk te zien ontstaan van het willen leren, reflecteren, balans vinden en vrijheid ervaren. Ik doe dit even graag bij een callcenter medewerkster, secretaresse, IT medewerker, monteur, aannemer, werkvoorbereider als bij een advocaat, belastingadviseur, architect, zelfstandig fotografe of directeur. Het gaat mij om de mens. De inhoud. Niet de functie. Ik ben nieuwsgierig naar iedereen. Wat is jouw bovengemiddeld potentieel?
 
Samenwerking
Focus On Your Future - een jaarlijks terugkerend wereldwijd "high potential" MD programma van Air France KLM waar gebruik wordt gemaakt van Tele- en E-coaching voor de intercontinentale ondersteuning.

Oprichtster van ISIS The coaching Collective.
 
USP's
Personal coaching, teamcoaching, on-the-job coaching, conflict coaching, intervisie, supervisie. HSP begeleider (hoogsensitiviteit), Transformatie Psychologie, Voice Dialogue

Internationale fusies, multiculturele teams, internationaal werkveld, (multinationals) > vloeiend Engels en Frans sprekend, conversationeel Spaans en Duits.

Insights gecertificeerd - www.insights.com

Ervaring
10 jaar ervaring als Personal en Team Coach.

5 jaar ervaring als sportinstructrice met nog steeds een fascinatie voor vitaliteit, gezondheid en voeding.

Yoga, meditatie en ademhalingstechnieken.

Reden opriching ISIS
1 + 1 = 3

Ik geloof heilig in co-creatie. Het moment dat meerdere breinen met elkaar beginnen te fonkelen ontstaan de mooiste samenwerkingen, leerprocessen, creatieve stromen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

De oprechte verbinding, het delen van elkaars kennis en ervaring, de korte lijnen, het "er zijn" voor elkaar, de synergie, het elkaar versterken, de gedeelde normen en waarden, samen leren, al dat is voor mij ISIS The Coaching Collective.

"A dream come true!"

Persoonlijke overtuiging
Ik houd van mensen en ik vind dat iedereen een mooi plekje op deze aarde verdient. Als dit even niet lukt, op professioneel of privé gebied, bied ik graag de helpende hand. Eigenlijk is dit de kern van alle leven en leren, wat mij betreft. Voel je je vrij? Energiek? Ben je blij? Trouw aan jezelf? Ben je trots? Durf je je te uiten? Van mij mag leren óók "fun" zijn. Confronterend en resultaatgericht is het namelijk sowieso wanneer een individu of team besluit om met mij een traject aan te gaan. Dat is mijn stijl.

Ik geloof heilig in "practice what you preach". Dit betekent dat ik mij onophoudelijk blijf ontwikkelen in mijn vak en mij regelmatig laat spiegelen door collegae. Ik zal mijn uiterste best doen om de vitaliteit, energie en intrinsieke positiviteit die ik zelf ervaar te stimuleren bij mijn cliënten.

Ik hoop van harte dat alles wat men bij mij leert ook verspreidt om zich heen. Deel kennis, deel wat jou heeft geholpen. Laten we het met elkaar doen. Voor elkaar.

"Underpromise and overdeliver!"